Naar menu

Aanmelden voor KPN Teletolk

Meer weten over KPN Teletolk?

Aanmelden voor KPN Teletolk

Voor KPN Teletolk heb je de Tolkcontact-app nodig. Dit is een app voor je smartphone, tablet of computer. Heb je deze app nog niet? Regel dat dan eerst. Je kunt dit doen via de website van Tolkcontact.

Aanmeldformulier

Bellen en gebeld worden

Bij het aanvragen van de Tolkcontact-app, heb je een sip-adres ontvangen. Vul dit adres hieronder in. Weet je niet wat jouw sip-adres is? Neem dan even contact op met de klantenservice van Tolkcontact.

Na je registratie ontvang je van ons een persoonlijk KPN Teletolk 085-telefoonnummer waarop mensen je kunnen bellen. Wil je ook op je mobiele telefoonnummer bereikbaar zijn? Dan kan je soms via je telefoonprovider (tegen extra kosten) jouw 085-nummer laten doorschakelen naar je 06-nummer. Vraag dit na bij je eigen provider.

Facturatie

De gesprekskosten bedragen €0,09 per minuut. Per gesprek wordt een starttarief van €0,09 in rekening gebracht. De gesprekskosten worden door ons automatisch geïncasseerd. Vermeld hier het IBAN-nummer waarvan wij de gesprekskosten kunnen incasseren.

De facturen voor KPN Teletolk worden in opdracht van KPN geïncasseerd door Berengroep. Door ondertekening van dit formulier geef je toestemming aan Berengroep om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om een bedrag van je rekening af te schrijven wegens het gebruik van KPN Teletolk, overeenkomstig de opdracht van Berengroep.

Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden.

Betaalt jouw werkgever je gesprekskosten en heb je het IBAN-nummer van jouw werkgever ingevuld? Vul dan hier ook de naam van het bedrijf waar je werkt in:

* Verplicht veld

Download de flyer

Met KPN Teletolk kun je overal bellen en gebeld worden. Maar hoe werkt de tekst- en beeldbemiddelingsdienst van KPN Teletolk? En hoe wordt er omgegaan met de privacy? Wat zijn de kosten?

Alle antwoorden op deze en nog veel meer vragen vind je in de flyer over KPN Teletolk.
Download de flyer

Zo werkt KPN Teletolk

Hoe werkt KPN Teletolk?

In dit filmpje wordt de informatie over de verschillende manieren van bemiddeling en de openingstijden verteld in gebarentaal.

Tolkcontact-app

Als je gebruik wilt maken van KPN Teletolk, dan heb je de Tolkcontact-app nodig. Dat is een app voor je telefoon, tablet of computer.

Meer informatie over de app