Naar menu

Total Conversation Software

Bellen en gebeld worden

Aanbieders Total Conversation Software

Als je gebruik wilt maken van KPN Teletolk, dan heb je Total Conversation-software nodig. Hieronder vind je een lijst met aanbieders. Deze aanbieders zijn door KPN gecertificeerd als officiële leverancier. Dit garandeert een probleemloze communicatie met KPN Teletolk.

De software is beschikbaar voor zowel consumenten (Tolkcontact-app) als organisaties (Klik voor Teletolk). Voor meer informatie en verkrijgbaarheid van de software kun je contact opnemen met de betreffende aanbieder.

Voor consumenten

Adresgegevens

Tolkcontact-app

Rembrandtlaan 4
3723 BJ Bilthoven
030-304 00 38

contact@tolkcontact.nl
www.tolkcontact.nl

Software beschikbaar voor:

Android, Apple iOS, Microsoft Windows en Webbased

Ondersteuning / helpdesk aanwezig?

Ja, van maandag tot vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur

Vergoeding door zorgverzekeraar?

Volledige vergoeding door alle zorgverzekeraars van Nederland. Geen eigen risico.

Voor organisaties

Adresgegevens

Klik voor Teletolk

Met Klik voor Teletolk is jouw organisatie optimaal bereikbaar voor dove en slechthorende mensen en mensen met een spraakbeperking.

Deze dienst activeer je door de digitale “Bel met Teletolk” knop toe te voegen aan jouw website. Doven en slechthorenden kunnen door een klik op jouw website bellen met jouw organisatie zonder dat je iets hoeft te wijzigen aan de eigen interne organisatie. Gesprekken komen via een professionele gebarentolk of tekstbemiddelaar van KPN Teletolk binnen op jouw receptie of klantcontactcentrum net zoals alle andere telefoongesprekken.

Geerdinkhof 546
1103 RJ Amsterdam
+31 6 20 16 74 47

www.klikvoorteletolk.nl/bedrijven/contact/
www.klikvoorteletolk.nl

Software beschikbaar voor:

Gebruikers van de ‘Bel met Teletolk’-knop hebben geen eigen software of app nodig. Bel voor Teletolk werkt op vrijwel alle moderne browsers. Ook op de browsers van smartphones en tablets.

Ondersteuning / helpdesk aanwezig?

Via het contact formulier contact formulier op de website van klik voor teletolk.

Vergoeding door zorgverzekeraar?

Niet van toepassing voor organisaties en Gebruikers van de ‘Bel met Teletolk’-knop hebben geen eigen software of app nodig.